Nuttige informatie,

*Laat uw hond goed uit voor dat u hem/haar brengt,de trimbeurt kan enkele uren duren, dan is het vervelend als de hond het zo lang op moet houden. 

* Onze oprit en parkeerplaats is GEEN uitlaatplaats,laat uw hond zijn of haar behoefte doen waar het hoort en ruim het netjes op

* Uw hond moet droog gebracht worden anders kan ik hem/haar misschien niet trimmen, en zal er een nieuwe afspraak gemaakt moeten worden.

*Breng uw hond nooit met volle maag.

* De hond moet vrij van vlooien,luizen,vachtmijten,ringworm/schimmel infecties. Raadpleegt u liever eerst uw dierenarts. 
Anders wordt de hond niet behandeld,u kunt dan de hond weer ophalen en dan zullen er kosten worden berekend voor het schoonmaken van de salon, E25,- 

*Gelieve te melden of er problemen zijn qua huid vacht, pijnlijke gewrichten, besmettelijke aandoeningen, wondjes,wratjes,ziektes,op die manier kan ik de nodige maatregelen nemen omhettrimmenzoaangenaam mogelijk te maken. 

* Het baasje brengt de Trimsalon op de hoogte van het gedrag van de hond, zodat daar rekening mee gehouden kan worden.

*Breng uw hond altijd aangelijnd, uw hond kan uit angst vluchten. 

* Een definitieve prijs van het trimmen van uw hond, is pas bekend als uw hond behandeld is. 
Dit is helemaal afhangkelijk van de vachtconditie en uw wensen. Bij ernstige klitvorming ben ik genoodzaakt om extra kosten in rekening te brengen.  

*Maak tijdig een nieuwe afspraak om teleurstelling te voorkomen. 

*Bij verhindering of afspraak verzetten, graag minimaal 24 uur van te voren aangeven. 
Geeft u dit niet aan, dan ben ik genoodzaakt 50% van de behandeling in rekening te 

* Onze oprit,parkeerplaats en voor de ingang van de salon is GEEN uitlaatplaats,laat uw hond zijn of haar behoefte doen waar het hoort,gebeurt er nou wel een “ongelukje” ruim het dan even netjes op.


*Zorg dat u met uw hond er ook bent op de afgesproken tijd,ik heb meerdere honden op een dag,ik wil graag elke hond de aandacht geven die hij of zij nodig is,en niet gehaast moeten werken,das is niet fijn voor mij maar ook zeker niet voor de hond. Bent u meer dan 15 minuten te laat,kan helaas de afspraak niet meer doorgaan,u zal dan een nieuwe afspraak moeten maken


* Ik werk alleen op afspraak, en behandel 1 hond tegelijk, zo krijgt uw hond de volledige aandacht

*Caro’s Cottage maakt uitsluitend gebruik van exclusieve en professionele verzorgingsproducten. Bij elk vachttype wordt een daarop afgestemde shampoo en conditioner gebruikt .Uwhondzalheerlijkverzorgd en goed ruikend naar huis gaan..